Een van de scenes uit VRIESVAK speelde zich af rondom de kassa van een supermarkt. Daarvoor heb ik wederom de ontworpen supermarkt producten van 'De Bohemen' kunnen gebruiken. Om het decor compleet te maken heb ik een huisstijl ontworpen voor de supermarktketen 'Lendamarkt'. Bestaande uit een logo, winkelmandjes, kassa bordjes, naambordjes en posters. 
De kassa is gemaakt van foamboard en een schoenendoos. Evenals de sigarettendispenser van hetzelfde merk als de ontworpen sigaretten voor 'Het Wild' project. 
Scene 3 - Laboratorium
Ik moest in het ontwerp van de rekwisieten rekening houden met het feit dat alles op de fiets moest worden vervoerd. Daarom heb ik de techniek uit de bandrecorder gehaald en de knoppen terug gelijmd zodat een leeg casco overbleef. In de bandrecorder was nu ruimte over om andere rekwisieten in op te bergen. Daarnaast is de speaker gemaakt van karton zonder achterkant. Hierdoor kan de speaker in elkaar worden gevouwen en past het in het laptopvak van een rugzak.

Voor de outfit van de onderzoekers heb ik twee personeelspassen ontworpen met bijbehorend logo van het fictieve instituut.